Hoge kwaliteitsproducten,
voor verzorging & make-up

Behandelingen

JEAN D'ARCEL biedt jou meer dan thuisverzorging alleen

JEAN D'ARCEL begrijpt jouw huid en daarom weten we wat zij nodig heeft. Natuurlijk vindt het grootste deel van de verzorging van je huid thuis plaats. En vanzelfsprekend gebruik je daar de juiste producten, die voorzien zijn van de broodnodige werkstoffen. Als je een nog beter resultaat wilt bereiken, ga dan langs in jouw JEAN D'ARCEL instituut om de problemen, behoeftes en wensen van je huid in te vullen.


Behandelingen


Het beste advies voor uw huid begint met een regelmatig bezoek aan de schoonheidsinstituut. Jouw schoonheidsspecialist weet immers het beste hoe je je huid optimaal kan verzorgen; ze kan je adviseren over juiste producten, maar natuurlijk over de juiste behandelingen die je in haar schoonheidsinstituut kan aanvoelen.

JEAN D'ARCEL biedt een uitgebreide reeks van behandelingen in verschillende prijsklassen.
Het gaat om behandelingen die gericht zijn op specifieke doelen, zoals:

• Het in balans brengen van de droge, gevoelige, couperose, gemengde, vette en/of verontreinigde huid
• Aanvullen van vitamine-, vocht-, vet- of mineralentekorten in de huid
• Voorkomen en verminderen van huidverouderingsverschijnselen (anti-aging)
• unieke/specifieke trend- en seizoensbehandelingen

Behandelingen

Unieke éénpersoons en trendy behandelingssystemen


De schoonheidsspecialist gebruikt in het schoonheidsinstituut soms producten die niet beschikbaar zijn voor de verkoop. Het gaat om speciale producten waarvoor extra kennis nodig is en die je dus niet zomaar thuis kunt gebruiken. In veel speciale behandelingen gebruikt de JEAN D'ARCEL schoonheidsspecialist unieke behandelingssystemen; ook wel traitements, treatments of ‘kitjes’ genoemd. Hierin zit een set met verzorgingsproducten die geschikt is voor één volledige en persoonlijke behandeling.

Weldaad voor decolleté en hals


Behalve het gezicht, zijn decolleté en hals uiterst kwetsbare gebieden, hier zijn de tekenen van veroudering helaas vaak als 1e zichtbaar. Met een aantal uitgekiende behandelingen, die ondersteund worden met producten voor thuis, kan de schoonheidsspecialist deze effectief bestrijden. Je kunt bijvoorbeeld behandelingen met speciale maskers en vliezen voor collageenopbouw krijgen.

Wellness voor het lichaam


Als je aan rust toe bent en geïnteresseerd bent in speciale, exotische massagebehandelingen voor het lichaam, kan JEAN D'ARCEL jou diverse wellness behandelingen aanbieden. Dit zijn behandelingen met speciale werkstoffen en rituelen die alleen in daarin gespecialiseerde wellnesscentra of schoonheidsinstituten worden gegeven.

Maak kennis met wellness in een van de JEAN D'ARCEL centra met:

• Ayurveda
• Methode Pinda Sveda
• Rêve de Cacao
• ...


Wil je meer weten over het merk JEAN D'ARCEL, neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder.