Stralend gezonde
huid met Jean D'Arcel

Professionele beauty behandelingen

Alleen uitgevoerd door onze experts.


Als professioneel beauty bedrijf is het belangrijk om diverse beautybehandelingen te kunnen aanbieden. Om dat mogelijk te maken hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd om onze klanten van dienst te zijn. Om deze behandelingen uit te voeren werken wij uitsluitends met geschoolde experts.

Om aan ieders wensen te voldoen zijn er diverse basisbehandelingen voor ieder huidtype. Door middel van een passend advies kunt u snel bepalen welke behandeling voor u de juiste is. Omdat wij de nieuwste ontwikkelingen op de volgen, bieden wij ook een aantal “trend” behandelingen aan. Anti-age behandelingen vallen ook onder onze expertise, en daarbij bieden we een aantal professionele maskers aan waar wij je graag verder over informeren.

Behandelingen:
• Basis behandelingen: verzorgingen georiënteerd op het huidtype.
Préventive (als kennismaking), Sensitive (gevoelige huid), Hydratante (droge huid), Purifiante (gemengde tot vette huid)

• Trend behandelingen: Caviar (antistress met kaviaar), Renovar (botox-achtig), Naturelle (biologische lijn)

• Anti-age behandelingen: ArcelMed (ontwikkeld in samenwerking tussen cosmetologen, dermatologen en plastische chirurgen), Multibalance (Multi anti-age), Miratense (luxueuze zuurstofbehandeling met lifting effect)

• Professionele maskers: Thermo, Cold, Vliesmaskers, Masque aux algues, Matrigel, Wellnessmaskers

professionele-beauty-behandelingen

Delise Cosmetics

Volg ons op Facebook:


Getuigenissen

Vertel ons uw ervaring