Stralend gezonde
huid met Jean D'Arcel

Veda

Behandelingtafels


De Wellness Massagetafel 'Veda' staat voor intelligente multifunctionaliteit. Ze past in elk interieur door een prachtige materiaalmix en het tijdloos design.

De weldoordachte functionaliteit maakt een brede waaier massages, beauty- en wellnessbehandelingen mogelijk met een optimaal comfort voor de klant.

De 'Veda' massagetafel is niet enkel in de hoogte makkelijk verstelbaar, ook de rug- en beenpartij van het ergonomische ligvlak kunnen onafhankelijk van mekaar in de gewenste positie worden ingesteld.

Voor 100% comfort tijdens de behandeling kunnen de armleuningen naar beneden geklapt of verwijderd worden en werd de rugleuning licht verkort. Het exclusieve bewerkte kunstleder voelt bijzonder zacht aan en vormt een grote 'welzijnsfactor'. Een uittrekbare halssteun en een uitneembare hoofduitsparing maken dit gevoel van welbehagen compleet.

Op de grote legplank onder de stoel kunt u al wat u voor de behandeling nodig heeft, uitstallen. Conform de omgeving en de nieuwe designtrends werd dit onderdeel van de stoel uitgevoerd in een tint hout die in ieder interieur past.

Dankzij de eenvoudige besturing is de Veda in iedere situatie makkelijk te hanteren. Per 'Memory'-functie kan u trouwens een voorkeursfunctie voorprogrammeren zodat uw tafel voor elke verzorging in de ideale stand kan worden geplaatst.

veda-behandelingstafels

Delise Cosmetics

Volg ons op Facebook:


Getuigenissen

Vertel ons uw ervaring