Natuurlijk stralende
brilliante uitstraling

Make-up lijn van JEAN D'ARCEL

Briljante uitstraling en slimme manier van meenemen

JEAN D'ARCEL begrijpt jouw huid en daarom weten we wat zij nodig heeft. Natuurlijk vindt het grootste deel van de verzorging van je huid thuis plaats. En vanzelfsprekend gebruik je daar de juiste producten, die voorzien zijn van de broodnodige werkstoffen. Verschillende make-up producten van JEAN D'ARCEL zijn voorzien van een magneetje, die zo mooi ordelijk in een klein of groot magneetboxje passen. Je kan je make up overal meenemen zonder moeite. Er zijn verschillende formaten magneetboxjes beschikbaar.


makeup

Versterk jouw look met de make-up lijn van JEAN D'ARCEL


Gezichtsmake-up
Iedereen die weleens make-up heeft gebruikt, weet dat een goede basis heel belangrijk is. Je wilt een goede dekking combineren met een aangenaam huidgevoel en een goede verzorging met en goede uitstraling. JEAN D'ARCEL Brillant Make-up biedt - minerale en olievrije - foundations, dekkende make-up crèmes, al dan niet waterafstotend en/of voorzien van een UV filter. Er is ook een speciale make-up crème om couperoseplekjes mee weg te werken.

Oog make-up
Maak je ogen tot de blikvanger van je gezicht met de prachtige en trendy oogschaduwpoeders van JEAN D'ARCEL. Als starter is er een geweldige basiscrème beschikbaar met onder andere vitamine E. Er zijn kajalpotloden en eyeliners voor de oogcontouren, Potloden en gels voor de wenkbrauwen en diverse mascara’s om de wimpers mooi aan te zetten.

Lip make-up
Ook voor het verfraaien en verzorgen van je lippen heeft JEAN D'ARCEL in huis. Van lippotloden om de contour van je lippen te accenturen tot verzorgende lipsticks en lipgloss in allerlei modieuze kleuren.

Intensieve nagelverzorging
JEAN D'ARCEL heeft natuurlijk een uitgebreide kleurenselectie aan nagellakken, zeker de speciale paarlmoertinten zijn het vermelden waard. Een speciale vermelding verdienen de nagelverzorgingsproducten. Hiermee worden je nagels niet alleen veel mooier, maar krijgen ze ook voor meer stevigheid en glans. Ook een French manicure is met JEAN D'ARCEL nagelverzorging in een handomdraai aangebracht.

Wil je meer weten over de make-up lijn van JEAN D'ARCEL, neem vrijblijvend contact met ons op,
wij helpen je graag verder.